Smartphone Apps

apps & mobiele websites voor smartphones en tablets Terug
Smartphone Apps

Smartphone Apps, mobiele media wordt steeds belangrijker

De interactiviteit en communicatie met uw klanten neemt aanzienlijk toe door het gebruik op mobiele telefoons.

Wij bouwen apps die werken op de besturingssystemen van de populairste devices: Apple en Android.

Smartphone Apps en Mobiele Websites


Smartphone Apps zijn van belang om op een eenvoudige manier via smartphones met uw doelgroep te communiceren. Via een app hebben bezoekers eenvoudig toegang tot informatie en extra functionaliteiten die u minder eenvoudig via een mobiele website kunt bieden. Apps zijn drempelverlagend, omdat ze eenvoudig te installeren zijn op de smartphones en vervolgens snel te benaderen. Via een app kunt u ook belangrijke data verzamelen, opslaan en analyseren. Op die manier kunt u de app niet alleen voor branding gebruiken, maar ook nog effectiever gebruiken als marketing tool.

Digital4u bedenkt samen met u wat de toegevoegde waarde van uw smartpone app kan zijn. Vervolgens kunnen wij uw app ontwikkelen voor iOS en Android.


Mobiele website

Om de informatie van uw website op een heldere manier via de browser van smartphones te laten zien kunt u door Digital4u een mobiele website laten ontwikkelen. Die website heeft voor het grootste deel dezelfde inhoud dan uw reguliere website. De weergave van de navigatie en de inhoud is aangepast aan het formaat van smartphone. Uw reguliere website ontwikkelen wij zo, dat deze goed wordt weergegeven op iPads en Android tablets. U hoeft daarvoor dus niet specifiek een mobiele website te laten ontwikkelen.


Interesse?
Of wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden voor apps en mobiele websites.


Onze diensten